DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ, SİNOP'TA; “FİLİSTİN’DE, GAZZE’DE ZALİM SİYONİSTLER MÜSLÜMANLARI KATLEDİYOR. BUNA KİM ENGEL DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ, SİNOP'TA; “FİLİSTİN’DE, GAZZE’DE ZALİM SİYONİSTLER MÜSLÜMANLARI KATLEDİYOR. BUNA KİM ENGEL

Çocuksuz kalan okul bahçeleri 5 Şubat 2024 tarihinde, yeni bir dönem ziliyle eski ışıltılı ve mutlu günlerine kısa bir aradan sonra geri döndü. Sinop Cumhuriyet İlköğretim okulu öğrencilerinin arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştukları için olan sevinçleri görülmeye değerdi. Okul bahçesinde el ele tutuşup oynayan çocuklar, akıllara okulu neden bu kadar sevdikleri sorusunu getirdi.

Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönemi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Yeni bir heyecan yeni bir dinamikle ve yeni bir başlangıç yapılan 2023/2024 Eğitim-Öğretim Yılı 2.döneminin hayırlı olmasını diliyorum. 35 bin öğrenci ve 2 bin 800’e yakın öğretmenle büyük bir aileyiz. En büyük hedefimiz başarı grafiğinin en yukarda olduğunu günlere ulaşmak. Bunun için okul-öğretmen-veli üçgenini en iyi şekilde kurmak zorundayız. Velilerin bu konuda bizimle iş birlikleri çok önemli. Sınıflarımız artık yirmi sene öncesinde ki gibi kalabalık değil, bu sayede öğretmenler derslerinde öğrencileriyle, okullarımız ise velilerle birebir irtibat kurabiliyor. Bu tabi ki eğitim kalitesini arttırıyor. Bu yüzden, birlikte daha güzel bir gelecek inşa edeceğimize inancım tam. Diğer taraftan geride bıraktığımız dönemin son günleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere özel olarak ayrıldı. Çocuklarımızın, geleceklerimizin özgüvenin arttıracak, sosyal becerilerini geliştirecek bir çok etkinlik yapıldı. Okulu artık daha çok sevmelerinin bir nedeni de belki bu.’’ Dedi.

Editör: Mustafa Usta