HUZUR VE GÜVENİN ADRESİ; KARAKUM SOSYAL TESİSLERİ HUZUR VE GÜVENİN ADRESİ; KARAKUM SOSYAL TESİSLERİ

Geçtiğimiz günlerde Saadet Partisi Genel Merkezi’nde, Sinop Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Barbaros Baltacı, seçim çalışmalarına start verdi. İlk durağı 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti oldu.
 

Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Baltacı öncelikle ‘Evim’ diye bahsettiği Cemiyette seçim çalışmalarına başladığında gurur ve mutluluk duyduğunu belirttikten sonra kendisini tanıttı.

‘‘Biz seçime sadece aday olmak veya renk katmak için katılmadık!’’


Başkan Adayı Sn. Baltacı; ‘Sinop’ta seçmen iki parti arasına sıkıştırılmış durumda’ diyerek, seçmenlere üçüncü bir seçenek sunduklarını söyleyerek, sloganıyla konuşmasına devam etti.

‘’Yeni bir Sinop Mümkün…’’

Yeniden milli görüş belediyeciliği ile 1994 yılında ortaya belediyeciliği Sinop Belediyesi’nde ortaya koymak, kenti hak ettiği belediyecilik hizmetlerine kavuşturması için de Saadet Partisi kadrolarıyla önce Allah’ın izniyle, sonra Sinoplu hemşehrilerinin takdirleriyle bu yola çıkıldığını dile getiren Sn. Baltacı, iddialı olduklarının bir çok kez dile getirerek altını çizdi.

‘’Bazen bir yarışta geride gibi gösterilmek bir avantajdır.’’

Baltacı; Sinoplu hemşerilerinden çok yoğun tebrik telefonlarını aldığını belirterek, istediği adayı desteklenme kaygısı taşıyan seçmenlere ve diğer siyasi partilere seslendi.

’İnsanları korkutmayın. Özgür ve hür iradeleriyle tercihlerini kullanabilsinler.’’

Son olarak projelerini önümüzdeki günlerde açıklayacağını söyleyen Barbaros Baltacı; Saadet Partisi Genel Başkanı Karamanoğlu’na, Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Üçüncüoğlu’na, yerel basına ve son olarak seçmenine teşekkür ederek toplantıdan ayrıldı.

HABER: OKAN UÇAR

 

 

Editör: Mustafa Usta