Sinop’ta Psikolojik Danışman Harun Mengeş tarafından Prime Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi açıldı.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ, SİNOP'TA; “FİLİSTİN’DE, GAZZE’DE ZALİM SİYONİSTLER MÜSLÜMANLARI KATLEDİYOR. BUNA KİM ENGEL DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ, SİNOP'TA; “FİLİSTİN’DE, GAZZE’DE ZALİM SİYONİSTLER MÜSLÜMANLARI KATLEDİYOR. BUNA KİM ENGEL

Sinop İncedayı Mahallesi Şehit İsmail Sokak no:12 ‘de hizmete giren Prime Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi’nin açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Psikolojik danışman Harun Mengeş, “Prime Psikolojik Danışmanlık & Eğitim Merkezi kurucusu Psikolojik Danışman Harun MENGEŞ olarak öncelikle siz değerli dostlarımıza bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayıp mutluluğumuza ortak olduğunuz için teşekkür ediyorum. Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü mezunuyum. Birçok genç girişimci meslektaşım gibi ben de türlü zorluklarla mücadele etmek zorunda kaldım ve çok değerli dostların da maddi manevi destekleri sonucunda şu anda Prime Psikolojik Danışmanlık & Eğitim Merkezi’nin açılışını yapmanın büyük bir heyecanı içerisindeyiz. Bu açılışı yapacak seviyeye gelebilmemde bana çok katkısı olan ve benimle bu yolda beraber yürüme kararını alan Doç. Dr. Gürol Yokuş Hocama ve aileme şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca açılışımızı 30 Eylül Psikolojik Danışmanlar günü akşamında yapmış olmamız bizim için ayrı bir öneme sahip oldu. Bu sayede bütün meslektaşlarımın da gününü içtenlikle kutluyorum. Eğitim hayatımda beni yetiştiren değerli öğretim üyeleri Doç. Dr. İbrahim Demirci, Dr. Osman Hatun, Dr. Cem Dönmezoğulları, Dr. Mehmet Berkay Özünlü, Dr. Mustafa Aydoğan hocalarıma da çok teşekkür ediyorum. Güzel Sinop'umuza ve çok değerli halkımıza böyle bir kazanım sunmak, psikolojik danışmanlık hizmeti vermek ve Sinop’un kalitesinin bir parçası olmak bizi oldukça memnun etmektedir. Bugünden itibaren faaliyete geçecek olan ofisimiz hepimiz için hayırlı uğurlu olsun. Yaşamda ihtiyacınız olan desteği profesyonel olarak sizlere sunma noktasında hep yanınızdayız.” Dedi.  

Açılışın ardından konuklara kokteyl ikramında bulunuldu. Gelen konuklar yeni eğitim merkezinin hayırlı olmasını temennisinde bulundular.

 

Editör: Mustafa Usta