ÖNDER İmam Hatipliler Derneği genel merkezi İl Teşkilat toplantıları kapsamında Sinop'ta, il ve ilçe dernek başkanları bir araya geldi.

ÖNDER İmam Hatipliler yönetim kurulu üyesi ve Önder Sinop İmam Hatipliler Derneği Başkanı İsmail Aksoy yaptığı açıklamada, il ve ilçe dernek teşkilat ve yapılanmaları ve önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar hakkında neler yapılacağı hususunda, il yönetim kurulu ve ilçe dernekleri ile toplantı gerçekleştirildi. ÖNDER genel merkez yönetiminden  Sezer İnce ve Süleyman Dulkar'ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda teşkilat gündemi sunuldu, talepler dinlenildi ve 1-3 Eylülde Uşak ilinde yapılacak ÖNDER İmam Hatipliler kurultay daveti yenilendi.

KARPUZ SATIŞI İÇİN İZİN VERİLMEYEN VATANDAŞ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ KARPUZ SATIŞI İÇİN İZİN VERİLMEYEN VATANDAŞ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Genç Önder Sinop teşkilatının çıkarmış olduğu Gençlerin Sesi okul gazetesini, öğrenciler Sezer İnce ve Süleyman Dulkar’a takdim ettiler. Çok verimli geçen toplantı sonrası dernek başkanı İsmail Aksoy’un hediye takdimi ile sona erdi.

Editör: Mustafa Usta