KARPUZ SATIŞI İÇİN İZİN VERİLMEYEN VATANDAŞ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ KARPUZ SATIŞI İÇİN İZİN VERİLMEYEN VATANDAŞ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ



Sinop’ta AK Parti Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Sinop Atatürk Caddesinde gerçekleştirilen açılışa AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta ilk olarak konuşan AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun; “İnşallah bugün itibariyle ana seçim bürosunun açılımıyla Cumhur İttifakıyla birlikte, belediye meclis üyelerimizle birlikte inşallah yarından itibaren top yekün sahalarda olacağız. İnşallah önümüzdeki hafta sonu yetişirse proje tanıtım toplantımızla Sinoplu hemşehrilerimize yapacaklarımızı teşkilatlar olarak hep birlikte belediye meclis üyelerimizle birlikte kapı kapı dolaşıp anlatacağız.” Şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu; “Sinop değişim istiyor. Esnaf değişim istiyor. Sinop yeniden kendine dönmek istiyor. Sinop hizmet istiyor. Artık Sinop’a hizmet vakti. Sinop’ta yapacağımız çok iş var. Hepinizi bu güzel hizmetler için sabırsızlıkla bekliyoruz. Sinop’un bir 5 yıla daha tahammülü yok. 5 yıla bile değil 1 güne bile tahammülü yok. Vakit Sinop’a hizmet vakti diyorum.” Dedi.

Son olarak konuşan AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ise; “Sinop’un sorunları artık kronik hale gelmiş, birikmiş., yığın haline gelmiş, çözülemez hale gelmiş. Hepimiz bu ilde yaşıyoruz. Bu şehrin bütün sorunları bizim karşı karşıya kaldığımız sorunlar. Sadece siyasetçiler olarak değil, sadece siyasi partilerin temsilcileri olarak değil. Aynı zamanda bu ilde yaşayan, bu ilin evlatları olarak da bu sorunlarla boğuşuyoruz. Şimdi hep beraber 31 Mart’ta önümüzde bir fırsat var. Sinop’un yığın haline gelmiş, Sinop’un birikmiş, Sinop’un artık kronikleşmiş sorunlarını çözmek için önümüzde bir fırsat var. Bu fırsatı Sinop olarak çok iyi değerlendirmemiz lazım.” Diye konuştu.

 

Editör: Mustafa Usta