DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ, SİNOP'TA; “FİLİSTİN’DE, GAZZE’DE ZALİM SİYONİSTLER MÜSLÜMANLARI KATLEDİYOR. BUNA KİM ENGEL DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ, SİNOP'TA; “FİLİSTİN’DE, GAZZE’DE ZALİM SİYONİSTLER MÜSLÜMANLARI KATLEDİYOR. BUNA KİM ENGEL

Saadet partisi Sinop İl Başkanı ve genel merkez Sinop aday tespit komisyonu başkanı ve Sinop il yönetim kurulu üyeleri Erfelek aday çalışmaları ve belediye seçimleri konusunda istişare yapmak üzere ilçemizi ziyaret ettiler.
 

İlçemizde çeşitli temasta bulunarak saadet partisi ilçe başkanı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yapılan müzakereler sonucunda saadet partisi olarak erfekek'te seçime belediye başkan adayı, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyelerinin hepsine iştirak etmek üzere karar alındı.

Bu arada aday adaylığının müracaatları devam etmekte olduğu görüldü. Ve aday adayı olarak şuana kadar hakan çakır ilçemizin önemli gazetecilerinden sevilen sayılan biri hakan çakır aday adayı olarak müracaat kabul edildi. Çalışmalar devam etmektedir. Hakan Çakır belediye başkan adayı olarak ilan edilme ihtimali kuvvetlidir.

İlan edilmesi konusunda yapılan seçim çalışmaları hakan çakır ile de müzakere edildi. Seçime son kadro girmek üzere ilçe yönetim kurulu yapmayı düşündüğü ilçe kongresini erteleyerek bütün varlığıyla seçime hazırlık yapmaya başlamıştır.

HABER: Erfelek Belediye Başkan ADAY ADAYI GAZETECİ HAKAN ÇAKIR

Editör: Mustafa Usta