Saadet Partisi Sinop İl Başkanlığı Sinop stadyumuna ‘Prof. Dr. Necmettin Erbakan Stadyumu’ adının verilmesi için bir kampanya başlattı.

Saadet Partisi Sinop İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında Saadet Partisi Sinop Merkez İlçe Başkanı Barbaros Baltacı kampanya hakkında açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Sinop Merkez İlçe Başkanı Barbaros Baltacı basın toplantısında yaptığı konuşmada, “Biliyorsunuz ilimizde bir stadyum yapıldı. 10.000 kapasiteli bir stadyum var. Henüz stadyum açılmadı ve stadyumunda şu an da ismi verilmedi. Biz buradan yetkililere Valimize, milletvekilimize, Gençlik ve Spor bakanımıza seslenmek istiyoruz. Türkiye’de başbakanlık yapmış ve çok önemli hizmetlere imza atmış. Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın isminin Sinoplular olarak Sinop’ta yeni yapılan stadyuma verilmesini istiyoruz. Stadyumun isminin Sinop Prof.Dr. Necmettin Erbakan stadyumu olarak tescillenmesini istiyoruz. Bununla alakalı da bir sosyal medya afişi hazırladık. Bunu Sinoplular olarak istiyoruz, parti olarak değil Sinoplular olarak istiyoruz” dedi.

SAADET PARTİSİ BAŞKANLARINDAN GAZETEMİZE ZİYARET SAADET PARTİSİ BAŞKANLARINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

İsim talebi için imza kampanyası başlattıklarını duyaran Baltacı, “Sinoplular bu imza kampanyasına imzalarını atacaklar. Biz de bu imzaları öncelikle Sinop Valimize, arından da milletvekilimiz Dr.Nazım Maviş’e ve akabinde de Gençlik ve Spor Bakanımıza getireceğiz. Bakanlığımıza Sinopluların bu konudaki isteklerini ve arzularını ifade edeceğiz. Sinopluların imzalamış olduğu imzaları Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ileterek yeni yapılan stadyumun adının Sinop Prof.Dr. Necmettin Erbakan Stadyumu olması için gerekli çalışmayı bugün başlatıyoruz” diye konuştu.

Başkan Baltacı’nın açıklamalarının ardından Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu başlatılan kampanya için ilk imzayı attı.

D S C 9935D S C 9943D S C 9949

Editör: Mustafa Usta