Sinop’ta hizmete başlayan Özcanlar Beko Mağazası açılışı, vatandaşların yoğun katılımıyla dualar eşliğinde gerçekleşti.

Sakarya Caddesinde hizmete açılan Özcanlar Beko Mağazası Sahibi Cafer Özcan , “Açılışımıza katılıp bizleri onurlandıran herkese teşekkür ediyorum, mağazamız Sinop’a hayırlı uğurlu olsun.” dedi. Açılış töreninde konuşan Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş, “Her açılan yeni bir müessese geleceğe yatırım demektir. Çünkü ben inanıyorum ki buradaki ticari faaliyet birkaç insana ekmek verdiği gibi kentin ekonomisine de destek verecektir. Böyle güzel bir tesis açtığı için ben kendisine teşekkür ediyorum. Bu zamanda ticareti geliştirmek, yeni işyeri açmak büyük cesaret ister. Bu cesaretinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Herkese hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Açılışta konuşan Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, “Özcanlar AVM Türkeli’nde ki şubesinden sonra Sinop’a da daha fazla değer katacakları için Türkelili olarak mutluyuz, gururluyuz. Sadece burası ile sınırlı kalmayacaklarına inanıyorum. Bu daha başlangıç. Sinop’a değer katacaklar ondan sonra Karadeniz’e yayılmalarını temenni ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” İfadesinde bulundu.

SİNOP 15 EYLÜL GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI DEMİREL’DEN 24 TEMMUZ AÇIKLAMASI SİNOP 15 EYLÜL GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI DEMİREL’DEN 24 TEMMUZ AÇIKLAMASI

Daha sonra söz alan Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, “Türkeli’nin kabuğuna sığmayan iş adamı sevgili abim yatırımlarına devam ediyor. Kendisine çıktığı yolda başarılar diliyorum. Ama burada unuttuğumuz atladığımız bir isim var. Her başarılı erkeğin arkasında başarılı bir kadın var. Burada Cafer abimin yanında da başarılı bir kızı var. Asıl işin mutfağında Birsen var. Bu mağazada Birsen’e emanet, bu genç girişimci kardeşimize çıktığı yolda başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Açılış dualar eşliğinde gerçekleşti. Açılışın ardından misafirlere ikramda bulunuldu.

Açılışa Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş, MHP Sinop İl Başkanı Hikmet Çınar, CHP Sinop İl Başkanı Adayı Av. Aykut Cem Yalçınkaya ve vatandaşlar katıldı.

 

Editör: Mustafa Usta