KARPUZ SATIŞI İÇİN İZİN VERİLMEYEN VATANDAŞ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ KARPUZ SATIŞI İÇİN İZİN VERİLMEYEN VATANDAŞ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ


Hafta sonu ve özel günlerini boş geçirmek istemeyenlerin adresi Bekteşağa köyünde bulunan park yıldızı tesisleri oluyor. Doğal güzelliğiyle herkesi büyüleyen Bekteşağa göletinin kıyısında kurulan park yıldızı tesisleri misafirlerin büyük beğenisini topluyor.

Otantik bir güzelliğe ev sahipliği yapan Park Yıldızı adlı işletme gerek lezzetleriyle, gerekse eğlencesiyle Sinop’a damga vurdu. Fasıl programında Sinop’un efsane sesleri olan Roman grubu yer alırken güvenilir ve konforlu hizmetin önceliğine değinen işletmeci Oğuzhan Okumuş Bekteşağa köyünde bulunan park yıldızı tesislerinde hafta sonları ve özel günlerde programlar düzenliyoruz. İster konaklamalı ister konaklamasız müşterilerimiz için bütün detayları düşünüyoruz.
Arabasıyla gelmek istemeyen veya arabası olmayan müşterilerimiz için her programımızda postane önünden servis kaldırıyoruz gece bitiminde yine aynı şekilde geri bırakıyoruz. Kaliteli ve güzel eğlence herkesin hakkı güvenilir ve keyifli ir ortamda bunu müşterilerimize sağladığımız için bizlerde mutluyuz herkesi işletmemize bekliyoruz.


 

Editör: Mustafa Usta