SİNOP’TA 284 HAFIZ İCAZET MERASİMİ DÜZENLEYECEK SİNOP’TA 284 HAFIZ İCAZET MERASİMİ DÜZENLEYECEK



Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti ve Sinop Ticaret Sanayi Odası tarafından Gazi Mustafa Kemal ilkokulunda öğrenim gören 95 öğrenciye uçurtma dağıtıldı.

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti ve Sinop Ticaret Sanayi Odası tarafından Mustafa Kemal Atatürk’ün Sinop’a gelişinin 95. yıl dönümü nedeniyle Gazi Mustafa Kemal ilkokulunda öğrenim gören 95 öğrenciye uçurtma dağıtıldı. Öğrenciler velileriyle birlikte 16 Eylül Cumartesi 14:00’de Hamsi yolunda bulunan parka gelerek uçurtmalarını uçuracaklar.

Uçurtma dağıtıldı esnada açıklamalarda bulunan Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel; “Cemiyetimiz ve Sinop Ticaret Sanayi Odası ile birlikte yaptığımız ortak çalışmada Mustafa Kemal Atatürk’ün Sinop’a gelişinin 95. yıl dönümü nedeniyle Gazi Mustafa Kemal ilkokulunda öğrenim gören 95 öğrenciye uçurtma dağıtımı yaptık. Onlar bizim geleceğimiz. Onlar bizim evlatlarımız. Hepsini çok seviyoruz.” Dedi.

Ardından konuşan Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş; “Ben inanıyorum ki, siz öğrenciler yeni alfabelerle eğitimde ne kadar çok öne geçtiğimizi, Sinop’un da ne kadar önemli bir noktada olduğunu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Sinop’a bizlere gelerek bizi onurlandırdığı günün 95. Yılında sizlerle beraber yeni yeni özgürlüklere, yeni başarılara imza atacağız.”  İfadelerine yer verdi.



Editör: Mustafa Usta