Sinop'ta düzenlenecek olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü hazırlıkları devam ediyor. 

Sinop'ta 1 Mayıs Pazar Günü düzenlenecek olan Emek ve Dayanışma Günü için gün sayılıyor. Hazırlıklara devam eden tertip komitesi Flaşhaber ve Haber57 Gazetemizi ziyaret etti.

SİNOP-ÇORUM KARAYOLU ÜZERİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU SİNOP-ÇORUM KARAYOLU ÜZERİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Program hakkında bilgi veren Sinop Emek, Barış ve Demokrasi Platformu Dönem Sözcüsü ve 1 Mayıs Tertip Komitesi Başkanı Kadir Demir; "2022'nin 1 Mayıs'ını Sinop Emek, Barış ve Dayanışma Platformu, KESK, DİSK, Birleşik Kamu-İş ve Türk-İş olarak ortak düzenliyoruz. Toplanma alanımız saat 13:00'da eski kamyon garajı mevkii. Buradan başlayacak yürüyüşümüz Kurtuluş Caddesi ve Bülent Ecevit Caddesi istikameti ile anıta geleceğiz. Bu alanda uygun bir yere kurulacak platform ile 1 Mayıs'ı kutlayacağız. Yasal süreci tamamlamamız ardından sizlerle programı paylaşıp halkımızı davet etmek istedik. Sinop yerelinin vermiş olduğu olanaklar çerçevesinde 1 Mayıs'ı kutlayacağız. Güzel bir fotoğraf vermiş olacağız" dedi.

Ziyarete; Sinop Emek, Barış ve Demokrasi Platformu Dönem Sözcüsü ve 1 Mayıs Tertip Komitesi Başkanı Kadir Demir, Eğitim-Sen Sinop Şube Başkanı Asuman Aydoğdu, Eğitim-İş Sinop Şube Başkanı Celal Tuncay Şahbenderoğlu, DİSK İl Temsilcisi İlker Şahin, KESK Dönem Sözcüsü Berker Şahin, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğini temsilen Mukadder Gençdogan katıldı.

 

 

Editör: TE Bilisim