SİNOP’TA DOLMUŞ İLE ARAÇ ÇARPIŞTI: 1 YARALI SİNOP’TA DOLMUŞ İLE ARAÇ ÇARPIŞTI: 1 YARALI

AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Sinop Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi.

AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Dün Sinop Sanayi Sitesi’nde esnaf ve vatandaşlar ile buluşan Üçüncüoğlu, esnafın talep ve önerilerini yerinde dinleyerek onlar ile sohbet etti. Tüm dükkanları gezen Üçüncüoğlu, projelerini anlatarak esnafların desteğini istedi.

Üçüncüoğlu, açıklamasında; “Bugün sanayi çarşısındayız esnafımızın derdini dinliyor onlar ile sohbet ediyoruz. Buradaki ihtiyaçları takip ederek öğreniyoruz. Zaten biliyorduk birçok problem var. Yol, su, altyapı ve imar ile ilgili bu konularda sürekli sorunlar geliyor. İnşallah bunların hepsini çözeceğiz” dedi.

Sanayi esnafının sorunlarını dinleyen Üçüncüoğlu, kendisine bildirilen sorunları açıkladı. Üçüncüoğlu, “Sanayinin tamiri, yolların tamiri, su ve kanalizasyon sorunu var. Onların çözülmesini bekliyorlar. Çok güzel karşıladılar hepsine çok teşekkür ediyorum. Çok ilgili hepsi sorunlarında iktidar gücüyle çözüleceğini biliyorlar hepsine bu ilgilerinden ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yakup Üçüncüoğlu’na Ak Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Ali Gündoğdu ile birlikte 28.dönem AK Parti Sinop Milletvekili adayı Seyit Ali Çetin olmak üzere çok sayıda partili eşlik etti.

Editör: Mustafa Usta