AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu, Kanalizasyon, Atık Su, İçme Suyu, Altyapı Ve Arıtma Projesi hakkında bilgiler verdi.

Üçüncüoğlu, proje hakkında yaptığı açıklamada; “Kanalizasyon şebekemiz 1970’li yıllardan bu yana kullanılmakta ve artık ömrünü tamamlamış hatlardan oluşmaktadır.  Osmaniye, Korucuk, Ordu ve Bostancılı mahalleleri ile hastane, cezaevi, öğrenci yurtlarının da bulunduğu Akliman bölgesindeki kanalizasyon, yağmur suyu altyapısı ve atık su arıtma sistemlerinin kapasitesi yetersiz, eski ve arızalıdır.  Şehrimizin altyapısını gelecek 50 yıllık değişme kapasitesine göre planladık. Atık Su Arıtma Tesisi, turistik bir ilde sahillerin temizliği sağlık ve hijyen için zorunlu bir projedir. Öncelikli olarak 23.495 Metre, Toplamda 187.928 Metre kanalizasyon şebeke hattı yenilenecek.  Sık sık yaşanan ve yüksek ekonomik kayıplar ile can güvenliğini tehdit eden atık su pompalama istasyonlarını yenileyeceğiz. 22 noktada patlamış olan Yağmur Suyu Drenaj Hattı yeniden yapılacak. Öncelikle 94.500 Metre toplamda 245.951 Metre içme Suyu şebeke hattını ve iletim hattını yenileyeceğiz. 2 Adet içme Suyu Deposu ve 8 Adet Sanat Yapısı yapılacak. Atık sular, denize akmayacak.” Dedi.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ, SİNOP'TA; “FİLİSTİN’DE, GAZZE’DE ZALİM SİYONİSTLER MÜSLÜMANLARI KATLEDİYOR. BUNA KİM ENGEL DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ, SİNOP'TA; “FİLİSTİN’DE, GAZZE’DE ZALİM SİYONİSTLER MÜSLÜMANLARI KATLEDİYOR. BUNA KİM ENGEL

Editör: Mustafa Usta