KONUKÇU’DAN KATİL NETANYAHUYUNUN ABD PARLAMENTOSU TARAFINDAN AYAKTA ALKIŞLAMASINA AÇIKLAMA KONUKÇU’DAN KATİL NETANYAHUYUNUN ABD PARLAMENTOSU TARAFINDAN AYAKTA ALKIŞLAMASINA AÇIKLAMA



Uzun süren bir hayalin, emeğin ve tutkunun ürünü olan “Son Akşam Yemeği” filmi Sinop’ta vizyona girdi. İletişim Başkanlığı'nın destekleriyle hazırlanan 'Son Akşam Yemeği' filmi Sinop Efel Sinemasında seyircileriyle buluşmaya devam ediyor.

Sinop Üniversitesi Öğrenci Yaşam Merkezinde vizyona devam eden “Son Akşam Yemeği” filmi 9 Kasım Perşembe gününe kadar seyirciyle buluşmaya devam edecek. Film son olarak 9 Kasım Perşembe gününe kadar sabah 09:45 ve akşam 18:50 saatlerinde 2 seans olarak vizyonda kalacak.

“SON AKŞAM YEMEĞİ” FİLMİ HAKKINDA

28 Ekim 1923’te Çankaya Köşkü’nde, ülkenin kaderini değiştirecek kararlara imza atılmak üzeredir. Akşam verilecek yemek için mutfakta hummalı hazırlık devam ederken, köşkün yaşlı yamağı Ahir’e köyden bir ziyaretçi gelir. Çankaya Köşkü’nün üst katında yeni bir yönetim şekline geçiş tartışılıyordur ve ertesi gün cumhuriyet ilan edilecektir. Köşkün mutfağında ise aşçıdan yamağa tüm çalışanlar hüzün ve mutluluk dolu bu yirmi dört saate şahitlik edecektir.



Editör: Mustafa Usta