SİNOP’TA DOLMUŞ İLE ARAÇ ÇARPIŞTI: 1 YARALI SİNOP’TA DOLMUŞ İLE ARAÇ ÇARPIŞTI: 1 YARALI



Sinop’ta ayakkabı boyacılığı yapan Mehmet Gezgin, “Maddi durumum iyi değil. Kendim ayakkabı boyacılığı yapıyorum. Çocuğum rahatsız. Hemoroid ameliyatı olması gerekiyor. Param yok, durumum yok. Çocuğumu getiremiyorum.” Dedi.

Sinop’ta ayakkabı boyacılığı yapan 60 yaşındaki Mehmet Gezgin, yaşadığı maddi sıkıntıdan dolayı 28 yaşındaki oğlu Mert Gezgin’i ameliyat ettiremiyor. Oğlu Mert Gezgin’in Hemoroid ameliyatı olması gerektiğini belirten Gezgin, yetkililerden ve hayırsever vatandaşlardan yardım istiyor.  

“BENİM İŞLERİM YOK, BOYACILIK YOK. GEÇİM DURUMUMU SAĞLAYAMIYORUM”

Mehmet Gezgin, şöyle konuştu.

“Maddi durumum iyi değil. Kendim ayakkabı boyacılığı yapıyorum. Çocuğum rahatsız. Hemoroid ameliyatı olması gerekiyor. Param yok, durumum yok. Çocuğumu getiremiyorum. Kendisi rahatsız. Büyüklerim bana yardımcı olursa çok memnun olurum. Daha önce çocuğu endoskopi yaptırdık. Fakat rahatsızlığı devam ediyor. Samsun’a getirmemiz için paraya ihtiyacımız var. Şuanda getirecek gücüm yok. Bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. Samsun’da bize bir doktor yardımcı olacak. Ama bizim durumumuz yok. İyiliksever vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Benim işlerim yok, boyacılık yok. Geçim durumumu sağlayamıyorum.”
 

Editör: Mustafa Usta