SİNOP 15 EYLÜL GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI DEMİREL’DEN 24 TEMMUZ AÇIKLAMASI SİNOP 15 EYLÜL GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI DEMİREL’DEN 24 TEMMUZ AÇIKLAMASI



Sinop’ta yaşayan Fatma Uzun, “Evimin içinde laminantlar kalktı. Yatak odam battı. Işıkları da açamıyorum. Yaptırmaya param yetmiyor ki, nasıl yaptırayım? Ben 1 maaş alan insanım. Eşim yok, kimsem yok.” Dedi.

Sinop kent merkezinde yaşayan 63 yaşındaki Fatma Uzun, son 2 senedir yağmur yağdığında çatıdan gelen su yüzünden evinin odalarının su aldığını ve maddi açıdan zorlandığı için çatısını yaptıramadığını belirtti.

“YAPTIRMAYA PARAM YETMİYOR Kİ, NASIL YAPTIRAYIM?”

Fatma Uzun, şöyle konuştu.

“Yağmur yağdığında evimi çatıdan su basıyor. Odamı ve salonum su oluyor. 2 senedir yağmur yağınca su evime, odama kadar giriyor. Allah yardım ediyor ki, yağmur yağmıyor. Yağmur yağsa evi sel alıp gidecek. Bende duvarı delirdim, su merdivenlerden aşağı akıyor. Allah’tan Sinop’a bu aralar yağmur yağmadığı için şuan akmıyor. Evimin içinde laminantlar kalktı. Yatak odam battı. Işıkları da açamıyorum. Yaptırmaya param yetmiyor ki, nasıl yaptırayım? Ben 1 maaş alan insanım. Eşim yok, kimsem yok. Yetkililerden yardım istiyorum.”

Editör: Mustafa Usta