Sinoplu Yazar Fatoş Doruk’un kaleme aldığı “Deniz Kaptanın Seyir Defteri” isimli kitap, Kosova ve Arnavutluk’ta yayın yapan Pena yayıncılık tarafından Arnavutçaya çevrilerek Balkan ülkelerinde satışa sunulacak.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ, SİNOP'TA; “FİLİSTİN’DE, GAZZE’DE ZALİM SİYONİSTLER MÜSLÜMANLARI KATLEDİYOR. BUNA KİM ENGEL DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ, SİNOP'TA; “FİLİSTİN’DE, GAZZE’DE ZALİM SİYONİSTLER MÜSLÜMANLARI KATLEDİYOR. BUNA KİM ENGEL

Türkiye’de geniş okur kitlelerine ulaşan Gülseren Budayıcıoğlu ve Mustafa Mete Ertem gibi pek çok yazarın eserini Kosova ve Arnavutluk vatandaşları ile tanıştıran Pena yayıncılık, Fatoş Doruk ile iletişime geçti. İnci Çocuk Yayınları tarafından 2.Baskısı yayımlanan  “Deniz Kaptanın Seyir Defteri” isimli kitabının Arnavutçaya çevrilmesi konusunda Pena Yayıncılıkla anlaşmaya varan Yazar Fatoş Doruk’un ismi bu sayede ülke sınırlarını aştı. Konuyla ilgili duygularını paylaşan Fatoş Doruk, üzerinde çalıştığı projeleri sırasıyla hayata geçirmeyi planladığını ve kitapları ile Türkiye'nin adını daha birçok ülkede duyurmak için çaba harcayacağını ifade etti.

Ayrıca tüm çocuklarla bir araya gelmeyi arzuladığını belirten Doruk, kitapları aracılığıyla yurt içinde ve yurt dışında her çocukla buluşmayı dört gözle beklediğini söyledi.

Editör: Mustafa Usta