Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ve Cemiyet üyesi Sinoplu Gazeteciler, valiler kararnamesi ile Sinop’a atanan Mustafa Özarslan’ı ziyaret etti.

Sinop Valiliği makamında gerçekleşen ziyarette Sinop Valiliği ve Basın arasındaki haber akışı ve veri paylaşımı ele alınırken, ileriye dönük yapılacak çalışmalar ele alındı. Ayrıca Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, cemiyet çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra açıklamalarda bulunan Sinop Valisi Dr.
Mustafa Özarslan; “Sinop’ta göreve başladığım 4’üncü günüm. Her ili bir okul gibi düşünüyorum. Bende bu okulda bir öğrenciyim. Öğrencilerin yaşadığı bir psikolojiye sahibim. Buradaki insanları, paydaşları tanıyıp onlardan ilimiz ile ilgili bilgiler alıp, kendi tecrübemi de bir araya getirerek bu okula, güzel ilimize katkı vermek için büyük bir gayretle çalışma içerisindeyim. Her gün bir il müdürlüğümüzü ziyaret ederek bilgiler alıyorum. Buradaki bilgilere göre de kendimizi ve ilimize uygun ilimizin de kaynaklarını değerlendirerek projeler hazırlayacağız. Ben basına şunun için çok önem veriyorum. Yasama, yürütme, yargı organlarımız var. Sistemimiz hukuki bir izlenimde yürüyor. Bunun yanı sıra 4’üncü kuvvet olarak da basın var. Yerel ve ulusal basınımızla demokratik gelişme yönünden bütün dünyada basın her zaman toplumlara ve yönetimlere katkı vermiştir. Şuanda da ben inanıyorum ki burada sizlerin önerilerinizden, eleştirilerinizden karar verirken rasyonel ve doğru kararlara ulaşma noktasında faydalanacağım. Bana vereceğiniz desteklerden ve katkılardan dolayı şimdiden sizlere çok teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ve Cemiyet üyesi Sinoplu Gazetecilere teşekkürlerini iletti.



DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ, SİNOP'TA; “FİLİSTİN’DE, GAZZE’DE ZALİM SİYONİSTLER MÜSLÜMANLARI KATLEDİYOR. BUNA KİM ENGEL DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ, SİNOP'TA; “FİLİSTİN’DE, GAZZE’DE ZALİM SİYONİSTLER MÜSLÜMANLARI KATLEDİYOR. BUNA KİM ENGEL

 

Editör: Mustafa Usta