DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ, SİNOP'TA; “FİLİSTİN’DE, GAZZE’DE ZALİM SİYONİSTLER MÜSLÜMANLARI KATLEDİYOR. BUNA KİM ENGEL DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ, SİNOP'TA; “FİLİSTİN’DE, GAZZE’DE ZALİM SİYONİSTLER MÜSLÜMANLARI KATLEDİYOR. BUNA KİM ENGEL

Sinop Üniversitesi 17. Kuruluş yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayacak. 27 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan kutlamalar, bir hafta boyunca sürecek ve bilimsel, kültürel ve sosyal etkinliklerle dolu dolu geçecek.

Sinop Üniversitesinden yapılan açıklamada; “Bu görkemli hafta, Sinop eski otogardan başlayacak kortej yürüyüşü ile start alacak, ardından müzik dinletisi ve folklor gösterileriyle devam edecek. Şehit ve Gazi Yakınları Derneği'nin ziyareti ile anlam kazanacak. Tüm halkımızın katılımına açık olan etkinlikler, geniş bir yelpazede çeşitlilik sunacak. Hafta boyunca, "Şiir ve Sinop" konulu etkinlikten “Biniş Giyme ve Akademik Performans Ödül töreni”ne, “11. Uluslararası Ekoloji Sempozyumu”ndan “Sinoplu Şahsiyetler” üzerine yapılacak konuşmalara, sinema gösteriminden 3. Yaş Üniversitesi Sokak Sergisine ve Türk halk müziği konserine kadar birçok farklı etkinlik yer alacak. Kutlamalar, üniversitemizin her biriminde düzenlenecek mezuniyet törenleri ile taçlanacak.” İfadelerine yer verildi.   

Kutlama programlarına 7’den 70’e herkesi görmekten mutluluk duyacaklarını ifade eden Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir, “Tüm öğrencilerimizi, akademik ve idari personelimizi ve halkımızı bu özel haftada bizlerle birlikte olmaya davet ediyoruz. Bu anlamlı kutlamada sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.” dedi.
Bb995C2C 55B0 45Fb B428 9C9890C6D13D

Editör: Mustafa Usta