Sinop’ta bir balıkçı tezgahında satışa çıkarılan mezgit cinsi balık, boyutuyla görenleri şaşırttı. 300 gram ağırlığıyla diğerlerinden farklı olan mezgit cinsi balık vatandaşların ilgilisini çekti.

Sinop’ta uzun yıllardır balıkçılık yapan Ömür Karaahmetoğlu, satışa sunduğu balıklar arasında yer büyük mezgit balığını görenlerin gözlerine inanamadığını söyledi.  Şu ana kadar Sinop’ta görülen en büyük mezgitler arasında yer alan, 300 gramlık mezgit görenleri hayrete düşürdü. Tezgahın ilgi odağı olan balık, meraklısı olan bir vatandaş

SİNOP'TA BAHÇESİNDE 31 BİN 265 KÖK KENEVİR ELE GEÇEN VATANDAŞ KONUŞTU: "YASAL EKİLEN KENEVİRDEN DÖKÜLEN TOHUMLAR" SİNOP'TA BAHÇESİNDE 31 BİN 265 KÖK KENEVİR ELE GEÇEN VATANDAŞ KONUŞTU: "YASAL EKİLEN KENEVİRDEN DÖKÜLEN TOHUMLAR"

 

Editör: Mustafa Usta