Sinop İş Adamları Derneği yönetimi ve üyeleri Gerze’de bir araya geldi.

Gerze’de bir kafede gerçekleştirilen programda konuşan Sinop İş İnsanları Derneği (Sinder ) Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Öz, “SİNDER 2 yılda 200 üyeye ulaşarak Sinop ve ilçelerinde herkesin ilgisini çekerek iş anlamında cazip bir dernek haline geldi. Son zamanlarda katılımların artması bize olan güven ile alakalı olduğu bilincindeyiz. Bu bilinçle kendi içimizdeki ticareti artırmak için daha fazla kaynaşmak zorundayız. Sinop'umuzun sorunları ile ilgilenip, çözüm noktasında olmak zorundayız. Çünkü bu ilde esnaflık yapan üyelerimiz yanlış ve hata yapan kurumların, siyasetçilerin kurbanı olmak zorunda değildir. Hepimiz önce evimizi sonra iş yerimizi daha sonra ilimizi düşünmek zorundayız. Birilerinin hatalarından zarar etmek ya da batmak zorunda değiliz. Koltuklar emanettir. Emanetin süresi bittiği zaman tekrar o ilin sokaklarında o halkın içinde gururla yürüyebilmektir. Bu düşünce ve duygularla bu akşam buraya katılarak bizleri onurlandıran siz değerli SİNDER ailemize ayrı teşekkür eder saygı ve sevgilerimi sunarım.” Dedi.

Progama, Sinop İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Öz, Sinop İş İnsanları Derneği Yönetim kurulu üyeleri, Başkan vekili Okan Özgökmen,Filiz Kalaycı, Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Akça, Hicran Saraç, Bilal İncekara, Neriman Çöpçü, fahri üye İlhan Çelik , Gerze'de ki Sinder üyeleri ve yeni katıldı.

SİNOP 15 EYLÜL GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI DEMİREL’DEN 24 TEMMUZ AÇIKLAMASI SİNOP 15 EYLÜL GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI DEMİREL’DEN 24 TEMMUZ AÇIKLAMASI

Editör: Mustafa Usta