SAADET PARTİSİ BAŞKANLARINDAN GAZETEMİZE ZİYARET SAADET PARTİSİ BAŞKANLARINDAN GAZETEMİZE ZİYARET


ÖNDER Sinop İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı İsmail Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci'yi ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ÖNDER Sinop İmam Hatipliler Derneği arasında İmam Hatip okullarında eğitimin kalitesini arttıracak faaliyetler ve dernek çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu. Ayrıca Dernek Başkanı İsmail Aksoy, ÖNDER İmam Hatipliler Derneğinin “Nitelikli Gelecek” şiarını içeren tabloyu İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci’ye taktim etti. Başkan Aksoy, ‘Nitelikli Gelecek’ şiarımız çerçevesinde: “Eğitimde zayi edilecek tek bir fert bile yoktur.” İlkesinden hareketle bütün öğrencileri kuşatacak sivil ve gönüllü çalışmalara hız verileceğini; güzel ahlakla donanmış, bilgili ve öncü nesiller yetiştirmek için aşkla ve şevkle çalışacaklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Millî Eğitim Müdürü Osman Cebeci nazik ziyaretleri için ÖNDER Sinop İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı İsmail Aksoy'a ve Dernek Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Editör: Mustafa Usta