HUZUR VE GÜVENİN ADRESİ; KARAKUM SOSYAL TESİSLERİ HUZUR VE GÜVENİN ADRESİ; KARAKUM SOSYAL TESİSLERİ

CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Metin Gürbüz ile AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu  Sinop Trabzonlular Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin programında bir araya geldi. Program sonrasında konuşan Gürbüz; ”Amacımız Sinop’a hizmet, Yakup Bey ile ortak paydamız Sinop” dedi.

Yerel seçimler yaklaşırken siyasi parti ve adayları sahada çalışmalarını hızlandırdı, dernek programında buluşan iki rakip aday dostluk pozları verdi. Program sonrası açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkanı Adayı Metin Gürbüz;

 ”Yerel seçimler yaklaşıyor bizler de kıymetli Yönetim Kurulu Üyelerimizle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Esnaflarımızla görüşüyoruz, vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Sorunları muhataplarından dinliyor, notlarımızı alıyor, çözüm önerilerimizi sunuyoruz. Bu akşam da dernek etkinliğinde Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkan Adayı Sayın Yakup Üçüncüoğlu ile bir araya geldik. Yakup Bey ile gündeme dair sohbet ettik, Sinop’u konuştuk. İkimizin de amacı Sinop’a hizmet, ikimizin ortak paydası Sinop. Samimi sohbetleri için Yakup Bey ve yanındaki heyete çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle; yaratılan suni gündemlerle, sosyal medyada çıkarılan sahte polemiklerle işimiz yok, biz yola çıktığımız ilk günkü kararlılıkla Sinop’u halkımızla birlikte yönetmeye talibiz. Biz şu partili bu partili demeden, kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi kırmadan siyaset yapmaya devam edeceğiz. Biz halkımızla kol kola bu kentin sokaklarında hep birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Editör: Mustafa Usta