Sinop’ta gıda sektörünün en iyisi olma azmi ve heyecanı ile hizmete giren Karasu Et Sofrasının resmi açılışı gerçekleşti. Açılan işletme Sinop merkezde 7/24 açık kalarak bir ilke imza atacak.
Karasu Et Sofrası adıyla hizmete giren Lokanta, Meydankapı mahallesi Kademci Sokak üzerinde yapılan törenle hizmete açıldı. Açılışa Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışta konuşan Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan; “Sinop yeni bir mekan kazandı. Bu açılışını yaptığımız mekan çok şık, çok nezih bir mekan. Sinoplulara uzun yıllarca hizmet etmesini ümit ediyoruz. Sadece Sinoplulara değil. Turizm sezonumuzda Sinop’u ziyaret eden misafirlerimize de hizmet eder umarım. Şu zamanda yaşanılan ekonomik sıkıntılara rağmen bu cesareti göstererek böyle bir yatırım yaptıkları için, kentimizde yeni bir istihdam alanı da yarattıkları için işletme sahibine çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”
Karasu Et Sofrası işletmecisi Oktay Çilingir ise; “İşletmemiz inşallah hayırlı olur. Açılışını yaptık. Kendi hayvanlarımız var. O yüzden Sinop merkezde bu hizmeti ucuza vermeyi istiyoruz. Lahmacun bizde her zaman 10 TL olacak. Ayrıca işletmemiz merkezde ilk ve tek 7/24 açık olan işletme olacak.”