SİNOP’TA DOLMUŞ İLE ARAÇ ÇARPIŞTI: 1 YARALI SİNOP’TA DOLMUŞ İLE ARAÇ ÇARPIŞTI: 1 YARALI



Sinop İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Basın mensuplarıyla  bir araya gelen Çetiner, Gazetecilerin günlerini kutlayarak, “Sadece bugün için değil her zaman alanda sizlerle birlikteyiz. Sizin yaptığınız haberlerle vatandaşlar bilgilendiriliyor. Bazen size gelen bilgileri aktarmak suretiyle vatandaşların mağduriyetini gideriyoruz. Alanda aslında sürekli birlikteyiz. Ama bugünde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü olması münasebetiyle sizleri ziyaret etmek istedik. Bugünün hepimiz adına kutlu olmasını istiyorum. Sağlık saat içerisinde yine güzel haberleri birlikte yapalım. Vatandaşı bilgilendirmek için, vatandaşı aydınlatmak için, doğru haber aktarabilmek için. Aynı zamanda alanda sizin gördüğünüz, vatandaşın size ilettiği bir şeyler varsa onları da düzeltmek adına bizlerde sizlerle birlikteyiz. Bunun için tekrardan hepinizin kutluyorum. Nice günleri birlikte kutlamak adına da böyle bir temennide bulunuyorum.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, “İl Emniyet Müdürümüzün bu ziyareti bizi gerçekten memnun etti. Onunda ötesinde tabi önceden görev yapanlara saygımız sevgimiz, değer verdiğimiz noktalar çok yüksek ama, müdürümüzün gelmesinden sonra ilimizde birtakım değişikliklerin farkına vardık. İlk önce basın çok rahatladı. Bilgi alışverişinin, kendi içimizde Emniyet müdürümüzde, teşkilatla ilgili bölümü habere ulaşma haberdeki ufak nüansları yakalayabilme bazen saatlerce süren bir şeydi. Emniyet Müdürümüz geldiğinden beri gerçekten bu konularda tüm basın mensubu arkadaşlarımızın olay mahallerinden ve birtakım operasyonlardan çok kısa zamanda kaynağına ulaşma şansı sağlandı. Dolayısıyla bizim kanalımızla halka yansıyan bir husus yani halkın kendini güven içerisinde hissetmesi basın üzerinden gelen bilgi ve haber akışıyla sağlanan bir şey. Bununda öncelikle Emniyet müdürümüz tarafından organize edilmesi ve basına kucaklayıcı bir şekilde gelmesi, habere çok erken ulaşmamızı sağlaması bakımından da hakkı ödenemez. Bugün ki ziyareti tabi ayrıca bir değer kazandı. Bizde kendisine teşekkür ediyoruz. Tüm Emniyet Teşkilatımızın ayağına taş değmesin diyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Öte yandan İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner, gazetecilerle birlikte günün anısına pasta kesti.

Editör: Mustafa Usta