21 Haziran 2017 tarihinde Resmî Gazete ‘de yayımlanan valiler kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Güngör Azim Tuna gazetemizi ziyaret etti

SAADET PARTİSİ BAŞKANLARINDAN GAZETEMİZE ZİYARET SAADET PARTİSİ BAŞKANLARINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Merkez Valisi Güngör Azim Tuna Haber57 ve Flashaber gazeteleri İmtiyaz sahibi Osman Aksu ve gazete çalışanlarını ziyaret ederek işlerinde başarılar diledi. Daha Sonra Gazetemiz İmtiyaz sahibi Osman Aksu ile bir süre sohbet eden Tuna, Sinop’un gündemini değerlendirdi.

Aksu, ziyaretten çok memnun olduğunu dile getirerek Merkez Valisi Güngör Azim Tuna’ya ziyaretten dolayı teşekkür etti.

GÜNGÖR AZİM TUNA KİMDİR?

1986 yılında 
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Kulu Kaymakam Vekilliği, GündoğmuşUzundere Kaymakamlıkları Kars Vali Yardımcılığı, Cihanbeyli Kaymakamlığı, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkan Danışmanlığı ve Sıvılaştırılmış Petrol Gazları Piyasası Daire Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 12 Mart 2011 tarihli ve 1484 sayılı Bakanlar Kurulu kararnamesi ile Çanakkale Valisi olmuştur. Evli ve iki çocuk babasıdır. 8 Mayıs 2013 tarihinde Çanakkale valiliği görevinden Eskişehir valiliği görevine atanmıştır. 1 Haziran 2016 tarihinde Resmî Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Şanlıurfa Valiliğine, 21 Haziran 2017 tarihinde Resmî Gazete'de yayımlanan valiler kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanmıştır.

Ayrıca,
Güngör Azim Tuna’nın Sinop Belediye Başkan Adayı olarak anketlerde adının geçtiği belirtildi.

Editör: Mustafa Usta