Samsun’da yaşayan iki genç müzisyen Tolga Aslan ve Burak Çapan. Benzer müzik tarzlarına olan ilgileri onları yanyana getiriyor. Bu ikili son yılların trendi Rap müziğe gönül verip bir projeye ilk adımı atarak stüdyoya giriyorlar. Altyapı, sözler, son ‘ki üç! Düzenleme kısmında tecrübeli dostları Selim Suata sazı eline alıyor. Projenin son rötuşlarını Türkiye’nin başarılı mix-mastering mühendislerinden Selim Topsakal yapıyor.
Çalışmalarını tamamladıktan Soner Sarıkabadayı’nın oluşturduğu plak şirketi PDND Müzik’ten onay alınıyor. Bu noktada Edis, Işın Karaca, Zerrin Özer, Birol Giray gibi isimlerin de PDND Müzik çatısı altında olmaları dikkat çekiyor.
Tolga As & Çapan ikilisinin yeni teklisi “Lambo & Prada” PDND Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı. Yayınlandığı ilk hafta itibarı ile Apple Music’te Zirvedekiler Türkiye, Yepyeni: Türkçe Rap gibi editör listelerinde üst sıralarda yerini aldı.






