Milliyetçi Hareket Partisi Erfelek İlçe Başkanlığı, 31 Mart 2024'te gerçekleşecek yerel seçimlerde Erfelek İlçesi İl Genel Meclis Üyesi adayını Vedat Arslan olarak duyurdu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Erfelek İl Genel Meclis Üyesi Adayı Vedat Arslan, “Değerli Erfelekli Hemşerilerim, Ben Vedat Arslan Bildiğiniz üzere İlçemizde 40 Yılı Aşkındır Esnaflık yapmaktayım.2 çocuk babasıyım Yıllarca sivil Toplum örgüt ve Kuruluşlarında İdarecilik ve Yöneticilik yaptım. Sizlerde takdir edersiniz ki bu işler azim gayretle ve tecrübeyle olabilecek işlerdir.

İlçemizin, Köylerimizin gelişimi ve sizlerin refahı için Erfelek'imizi ve Köylerimizi daha güçlü, daha yaşanabilir bir haline getirmek için Milliyetçi Hareket Partisi Tarafından Şahsıma duyulan güven ve Teklif üzerine İl Genel Melis Üyesi adaylığımı açıklıyorum.

Köylerimiz, Şehrimizin temel taşlarıdır. Bu nedenle, Köylerimizin kalkınması ve yaşam kalitesinin artması için çeşitli projelerim bulunmaktadır.

Oylarınızla beni Şahsımı bu göreve layık gördüğünüz takdirde Köylerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde temsil edeceğim.

İlçemizin daha da gelişmesi ve ilerlemesi için bir araya gelerek ortak çaba sarf etmemiz gerekiyor. Bu bilinçle, Erfelek'in sesi olmak, ihtiyaçlarınızı en üst düzeyde temsil etmek ve projelerimle ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için Aday oldum.

SİNOP ÜNİVERSİTESİ’NDE CAMİ TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞECEK SİNOP ÜNİVERSİTESİ’NDE CAMİ TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞECEK

Siz değerli hemşerilerimin desteğiyle, Erfelek'i ve Köylerimizi daha güçlü, daha yaşanabilir bir İlçe yapmak için hep Birlikte, sevgiyle, saygıyla, güçlü bir gelecek inşa edebiliriz. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun Oylarınızı ve Desteklerinizi bekliyor, birlikte daha güzel günlerde buluşmayı umuyorum.” dedi.

Editör: Mustafa Usta