SİNOP’TA DOLMUŞ İLE ARAÇ ÇARPIŞTI: 1 YARALI SİNOP’TA DOLMUŞ İLE ARAÇ ÇARPIŞTI: 1 YARALI



Deniz Feneri Derneği “Hoş geldin bebek” projesi kapsamında Sinop Atatürk Devlet Hastanesine 200 Bin TL’lik değeri olan kız ve erkek kıyafetleri verdi. Deniz Feneri Derneği Sinop Gönüllüsü Şükrü Eraltan; “Bugün ilimiz devlet hastanesi yeni doğan servisine 150 bebeğin giyeceği maddi değeri 200 bin lira civarında olan bebek kıyafetlerini teslim ettik. İhtiyacı olan halkımıza, vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere hastaneye kıyafetleri bıraktık.” Dedi.

Deniz Feneri Derneği “Hoş geldin bebek” projesi kapsamında Sinop Atatürk Devlet Hastanesine içinde bebek giysileri, pijama takımları, tulumlar, önlükler, eldivenler, yelekler, badiler, bebek bezleri ve temizlik malzemelerinden oluşan hediye setlerini verdi.  Proje kapsamında yeni doğum yapmış olan ailelerden ihtiyacı olanlar kıyafetlerden faydalanabilecek.

“30 TANE AİLEYE GİYİM YARDIMI OLACAK”

Deniz Feneri Derneği Sinop Gönüllüsü Şükrü Eraltan, şöyle konuştu.

“Bugün ilimiz devlet hastanesi yeni doğan servisine 150 bebeğin giyeceği maddi değeri 200 bin lira civarında olan bebek kıyafetlerini teslim ettik. İhtiyacı olan halkımıza, vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere hastaneye kıyafetleri bıraktık. Ayrıca Deniz Fenerinin Sinop’ta 30 tane aileye giyim yardımı olacak. Onlarda şuan arabada bugün dağıtılacak. Onun da maddi karşılığı 300 bin lira. Doğan bebeklere yeni doğan servisindeki görevli hemşireler bebeklere bu kıyafetleri verecekler. 3 ayda bir 400 liralık market alışverişi kartı çalışmamız da var. Onları da ihtiyaç sahibi durumuna göre vatandaşların bize başvuru yapmaları halinde Sinop’ta yardımcı olacağız.”

 

Editör: Mustafa Usta