KONUKÇU’DAN KATİL NETANYAHUYUNUN ABD PARLAMENTOSU TARAFINDAN AYAKTA ALKIŞLAMASINA AÇIKLAMA KONUKÇU’DAN KATİL NETANYAHUYUNUN ABD PARLAMENTOSU TARAFINDAN AYAKTA ALKIŞLAMASINA AÇIKLAMA



Sinoplu İş İnsanı Nurettin Uçar, tarafından 2023 yılının Ekim ayında hizmete açılan “Cocoloco” adlı işletmede Okey turnuvası düzenlenecek.

Bu tür turnuvaları yılda 2-3 kez düzenleyeceklerini belirten “Cocoloco” adlı işletme sahibi Nurettin Uçar; “2024 yılında başlattığımız okey turnuvamızı yılda 2-3 kez yapmayı düşünüyoruz. İşletmemize genel olarak öğrenciler geliyor. Onların da arada stres atmaya ihtiyacı var. Turnuvamıza katılmak isteyen misafirlerimiz kafemize gelerek ya da instagram sayfamızdan bize ulaşarak bilgi alabilirler. Başvuruları kafeden yapıyoruz. Katılmak isteyen misafirlerimiz kafemize gelip başvuru yapabilirler. Katılım ücreti kişi başı 200 TL. 1’inci olan takıma çeyrek altın, 2’inci olan takıma gram altın, 3’üncü olan takıma ise yarım gram altın ödülü vereceğiz. Ayrıca ilk çaylar ücretsiz olacak.” Diye konuştu.

Editör: Mustafa Usta