KONUKÇU’DAN KATİL NETANYAHUYUNUN ABD PARLAMENTOSU TARAFINDAN AYAKTA ALKIŞLAMASINA AÇIKLAMA KONUKÇU’DAN KATİL NETANYAHUYUNUN ABD PARLAMENTOSU TARAFINDAN AYAKTA ALKIŞLAMASINA AÇIKLAMA



CHP Sinop Merkez İlçe Başkanlığı 38. dönem Kongresi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. CHP’li Sabri Ekici, kongrenin ardından sitem etti.

CHP’li Sabri Ekici, geçtiğimiz günlerde yapılan CHP Sinop Merkez İlçe Başkanlığı 38. dönem Kongresi ile ilgili konuştu. Gençlere sitemini dile getiren Ekici, “1960 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye oldum ve 63 yıl önce CHP Gençlik Kolları ile tanışarak bu yola çıktım. Partimizin aklınıza gelebilecek her kademesinde görev aldım. Bunlar sırasıyla, gençlik kolları, ilçe yönetim kurulu üyeliği, il yönetim kurulu üyeliği, İl Genel Meclisi üyeliği ve daha hala aktif olarak gençler gibi çalışmalarıma devam ediyorum. Amacım partimizin iktidar olduğunu görebilmektir. Bu yolda çalışmalarıma son nefesime kadar devam edeceğim. Bunu çevremdeki herkes ve tüm partililer çok iyi bilirler. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Merkez ilçe Kongresinde göre gelen çocuklarımıza sesleniyorum; nasıl olur da, biz büyükleri bu partide yok sayarsınız? Benim gibi deneyimli birçok kişiyi de dışarı attınız. Nasıl olur da, kişisel menfaatleriniz için partinin yolunu bilmeyen gençleri ön seçim delegesi yaparsınız?. Bizler gençlerin önünü açmak, bilgi ve birikimlerimizi onlara aktarıp artık yerlerimizi onlara bırakmak istiyorduk. Ancak, bizlere bu fırsat verilmeden kapı dışarı ettiniz. Merak ediyoruz, hangi deneyimli kişilerle seçimlere gideceksiniz?. Bu sorularıma dikkat edin, ilçe başkanı ve il başkanlığına gelecek olan arkadaş, neyi nasıl yaptığınızın farkında mısınız?. Bu sözlerimi tüm Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarımın iyi analiz etmesini istiyorum.” Dedi.

Editör: Mustafa Usta