CHP Merkez İlçe Başkanı Samet Bayrak, merkez ve ilçe muhtarlarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ALİ ERBAŞ, SİNOP’TA DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ALİ ERBAŞ, SİNOP’TA

Eski Sinop Yaşlılar evi bahçesinde gerçekleştirilen kahvaltı programında konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Samet Bayrak, “Davetimize icabet eden misafirlerime çok teşekkür ediyorum. Önümüzde bir yerel seçim var. Değerli muhtarlarımızla inşallah bu seçimde çok başarılı işlere imza atacağız. Bu bir milat olsun. Bundan sonra birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Bu vesileyle buraya gelen misafirlerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Programa katılan Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan ise yaptığı açıklamada “Çok güzel bir organizasyon zamanlama olarak da fevkalade. Önümüzde bir yerel seçim var. Muhtarımızın hepsi kısa süre sonra kisvesini giyecekler meydanlara çıkacaklar. Ondan sonra pek bir araya gelme şansımız olmayacak. Onun için seçim startı gibi oldu bu organizasyon. Seçim öncesi böyle bir moral kahvaltısı oldu. Hem de aynı zamanda merkez ilçe başkanımızı ve çok kıymetli yeni seçilen yöneticilerimizde muhtarlarımızla tanışma fırsatı bulmuş oldu. Onun için güzel bir etkinlik oldu ayrıca yer seçimi konusunda da güzel bir yer seçimi olmuş. Kadın emeklerini kalkındırma kooperatifimizin ev sahipliğinde buradayız. Kent konseyi kadın meclisimiz burada onlara da bu kahvaltı için teşekkür ediyorum. Genel seçimlerde seçim öncesi muhtarlarımızla sürekli istişare ediyoruz. Oy istiyoruz desteklerini istiyoruz. Bizleri desteklemelerini istiyoruz. Önümüzdeki seçim yerel seçim aynı dert muhtarlarımızda da var onun için çok fazla muhtarlarımızı bunaltmayalım. Kendilerine göre bir seçim stratejileri olacak. Ama her zaman olduğu gibi uyum içerisinde sağlıklı bir şekilde bu sağlıklı ilişkileri önceki dönmelerde olduğu gibi bundan sonra da yeni seçilen yönetimin sürdüreceğine olan inancım tamdır. Ben buradayım bana ihtiyaçları olduğunda telefonun ucundayım. Organizasyonda emeği geçen ve davetimize icabet edenlere çok teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Programa, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Merkez ve İlçe Muhtarları, Sinop Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Editör: Mustafa Usta