Sinop Boyabat Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip geleneksel olarak uyguladığı "Bisiklete Biniyorum Camiye Gidiyorum" projesi Başarılı Örnekler Sergisi’nde birinci seçilerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Sinop Boyabat Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulunun uyguladığı "Bisiklete Biniyorum Camiye Gidiyorum" projesi, Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce imam hatip okullarındaki başarılı örneklerin ve model uygulamaların tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla gerçekleştirilen Başarılı Örnekler Sergisi'ne davet edildi. 17 Ekim Salı günü Ankara'da yapılan ödül töreninde Türkiye geneli 50 başarılı örnek arasında kültür sanat ve spor tematik alanında proje birinci seçildi.

Birincilik ödülünü Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in elinden alan Boyabat Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Halil Gündoğdu, “Öğrencilerin zihninde namaz ve sporu birleştirerek sevdirme, çevremizi tanıyıp farkındalık oluşturma, yaşlı ve hastaları ziyaret etme gibi güzelliklerin öğrencilerimizde yerleşmesine vesile olması bakımından son derece verimli olan projemiz bu yıl da devam ediyor.  Projemize emek veren tüm öğretmenlerimize, destek olan kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim.” Dedi.

SİNOP’TA 284 HAFIZ İCAZET MERASİMİ DÜZENLEYECEK SİNOP’TA 284 HAFIZ İCAZET MERASİMİ DÜZENLEYECEK

Editör: Mustafa Usta