Ayancık Belediyeye Başkanlığı için AK Partiden aday gösterilen Aslan Özdemir seçim çalışmaları için İstanbul’dan getirdiği profesyonel ekip ile seçim çalışması düğmesine bastı.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ, SİNOP'TA; “FİLİSTİN’DE, GAZZE’DE ZALİM SİYONİSTLER MÜSLÜMANLARI KATLEDİYOR. BUNA KİM ENGEL DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ, SİNOP'TA; “FİLİSTİN’DE, GAZZE’DE ZALİM SİYONİSTLER MÜSLÜMANLARI KATLEDİYOR. BUNA KİM ENGEL

Edinilen bilgiye göre AK Parti geçmiş dönem Sinop Milletvekilliği yapan aynı zamanda Ayancık Ahşap A.Ş ‘nin hukuk danışmanı olan AK Parti İl başkanı Uğur Giresun’ un da yakın dostu olan Av. Kadir Tıngıroğlu’un bu anlaşmaya dahil olduğu ve yakın arkadaşı Nihat Özcan’ın ajansı ile anlaşmaya vardığı kamuoyunu da konuşuluyor. Yüksek bir maliyetin konuşulduğu reklam ajansı anlaşmasının etkisi, ilçede sahaya nasıl yansıyacak? Seçim sonucunda sandığa nasıl katkısı olacak? Ayancık halkı merakla bekliyor. Bu anlaşma ilçede farklı yorumlara neden olmaya başlamış. AK Parti Adayı Aslan Özdemir başkan seçilirse “başkan maaşı” belli iken neden bu kadar yüksek harcama yapılıyor şeklinde konuşulup her yerde dedikodusu yapılıyormuş.

Editör: Mustafa Usta