AK Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Ali Gündoğdu, beraberindeki heyet ile birlikte haftalık köy ziyaretlerini devam ettirdiklerini söyledi.

Başkan Gündoğdu Ekim Ayı’nın son haftasında; Abalı, Bektaşağa ve Çobanlar Köyü’nde vatandaşlarla buluştu. Başkan Gündoğdu’ya, İl Genel Meclis Üyesi Demirhan Demirkol, İlçe Sİyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mustafa İstek Yütük, Teşkilat Başkanı Kerem Gençgün ve Seçim İşleri Başkanı Nihat Sarı eşlik etti.

Gündoğdu’nun İlk durağı Abalı Köyü oldu. Ardından Bektaşağa ve Çobanlar Köylerine gidildi. AK Parti heyeti burada köy muhtarları, köy temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Köylerde vatandaşların istek ve talepleri dinlenerek, Başkan Gündoğdu tarafından tek tek not alındı.

SİNOP’TA FUHUŞ OPERASYONU: 1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
SİNOP’TA FUHUŞ OPERASYONU: 1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
İçeriği Görüntüle

Ziyaretlerinde gündeme dair ve köy sakinlerinin isteklerine ilişkin birçok konuya değinildiğini kaydeden Gündoğdu; “Haftalık köy ziyaretlerimize tüm hızıyla devam ediyoruz. 23 yıldır olduğu gibi dokunmadık omuz, sıkılmadık el ve çalınmadık kapı bırakmamak istiyoruz. Hedefimiz Sinop’un tüm köyleriyle temasa geçmek. Hemşehrilerimizin isteklerini dinledik. Ayrıca bunları ilgili yerlere iletmek üzere notlarımızı aldık. Dersimize çalışıyor, yerinde tespit etmeye, yerinde dinlemeye özen gösteriyoruz. Bizlere kapılarını açan muhtarlarımıza, köy temsilcilerimize ve köy sakinlerimize şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Öte yandan AK Parti heyeti Abalı Köyü’nde yapımı devam eden Köy Yaşam Merkezi’ni de ziyaret ederek, muhtardan bilgiler aldı.

Muhabir: Haber Merkezi