SİNOP ÜNİVERSİTESİ’NDE CAMİ TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞECEK SİNOP ÜNİVERSİTESİ’NDE CAMİ TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞECEK


Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri için  AK PARTİ belediye başkan aday adayları olanca gücü ile çalışmalara aralıksız devam ediyor. 

Ancak bu ilçelerin içinde Ayancık’ta ‘’Ayancık ADİL Yönetilecek’’ sloganı ile kamuoyunu beğenisini kazanan âdete arı gibi çalışan. Halkın her kesiminde ilgi ve alaka gören, bilgisi ile, vizyonu ile, girişkenliği ile, girişimciliği  ile , çalışkanlığı ve halk nezdinde sevilmesi yüzyıllardır ailesinin Ayancıklı olması ile diğer aday adaylarını da çalışmaya zorlayan temposu ile, ilçede kasırga fırtınası  gibi esiyor.

Halk ile kurduğu samimi iletişim ,içten davranması ,gençler arasında,kadınlar arasında erkekler arasında yaşlı ,genç,sosyal sınıf ayırımı yapmamaksızın sıkmadığı el,merhabalaşmadığı kişi kalmadığı  ve tuttuğunu koparır algısı ilçede konuşuluyor.

 Bir aday var ki adeta Ayancık’ta YILDIZ gibi parlamaya başladı. Bu aday Gazeteci-Yazar Adil Yıldız, Ayancık’ta AK PARTİ aday adayları sıralamasında ilk önde çıkacağı ve aday gösterileceği kamuoyunda konuşuluyor.

Editör: Mustafa Usta