SİNOP-ÇORUM KARAYOLU ÜZERİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU SİNOP-ÇORUM KARAYOLU ÜZERİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU



Sinop’ta yaşayan İbrahim Baytur, “2017 yılında eşimle boşandım. Mahkeme bana 1’nci ve 3’üncü hafta çocuğumla görüşme hakkı verdi. Eşim çocuğumu göstermiyor. Devletten çocuğumla görüşmek için yardım istiyorum.” Dedi.

Sinop’un Dikmen ilçesinde yaşayan İbrahim Baytur, 2017 yılında boşandığı eşinin kendisine çocuğunu göstermediği iddiasıyla emniyet ekiplerinden yardım istiyor. Baytur, şu ifadelere yer verdi.

“ÇOCUĞUMU ÇOK ÖZLEDİM, GÖRMEK İSTİYORUM”

“2017 yılında eşimle boşandım. Mahkeme bana 1’nci ve 3’üncü hafta çocuğumla görüşme hakkı verdi. Eşim çocuğumu göstermiyor. Devletten çocuğumla görüşmek için yardım istiyorum. İstanbul’a gittim. Eşim çocuğu getirmedi. Telefon açtım ama telefonlara bakmadı. Ben İstanbul’dan ayrılınca tekrar telefon açtı. Bende ben gidiyorum bu saatten sonra gelmem dedim. Ben çocuğumu görmek istiyorum. Parçamı görmek istiyorum. Nasıl oluyor bu iş? Çocuğum şuan 16 yaşında. Tam gelişecek zamanda. Çocuğuma yardım etmek istiyorum. Onu görmek istiyorum. Herkes çocuğunu görmek ister. Ben İstanbul’a çocuğumu görmek için gittiğimde dükkanımı kapattım. Maddi zarara uğradım. Bunun masrafları ne olacak? Ben o parayla çocuğuma masraf yapardım. Ben artık tükendim. Emniyet ekiplerinden yardım istiyorum.  Çocuğumu çok özledim, görmek istiyorum.”

Editör: TE Bilisim