SİNOP'TA DENİZ SOĞUK YAPTI, VATANDAŞLAR BALIK YAKALAMAK İÇİN SAHİLE AKIN ETTİ SİNOP'TA DENİZ SOĞUK YAPTI, VATANDAŞLAR BALIK YAKALAMAK İÇİN SAHİLE AKIN ETTİ

 

Karadeniz’de suyunun temizliğiyle dikkat çeken Sinop’un Adabaşı mevkisinde gırgır tekneleri, istavrit avlarını sürdürüyor.    

Karadenizli balıkçıların av mesaisi sürüyor. Sinoplu ve farklı illerden bölgeye gelen balıkçılar, Adabaşı Asmakaya bölgesinde kıyıya 200 metrede istavrit avı yapıyor. Karadeniz’de temizliğiyle dikkat çeken Adabaşı mevkisi, balıkların gözde toplanma alanı olarak biliniyor.

Adabaşı mevkiinde istavrit avını gören vatandaşlar; “Adabaşı deniz sularının çok temiz olması ve balıkçı teknelerinin burada balık avı yapması çok güzel görüntü. Burası çok doğal bir liman. Çok sakin huzurlu bir mekan. Kafa dinlemek isteyen vatandaşlar da buraya gelebilir.” İfadelerine yer verdi.

 

 

Editör: TE Bilisim