Sinop Meydankapı Mahallesi Muhtar Adayı Filiz Küçükkalyon, yerel seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Mahallerimize ‘Kadın eli değsin’ diyerek yola çıktığını belirten Sinop Meydankapı Mahallesi Muhtar Adayı Filiz Küçükkalyon gazetemize yaptığı açıklamada; “Hayat tecrübemin bana kattığı donanımı siz değerli mahalle sakinlerimiz ile paylaşmak için muhtar adayıyım. Başarı yolunun çalışmak, samimiyet ve dürüstlükten geçtiğine inandığım için muhtar adayıyım. Mahallemizin çalışkan ve yetenekli gençlerin yanında olarak eğitimleri süresince, ihtiyaç hasılında eğitim gideri desteği temini sağlamak için muhtar adayıyım. Ev hanımları için yöresel pazar sisteminin mahallemize kazandırılmasına yönelik gerekli çalışmaları başlatmak için muhtar adayıyım. Kimsesizlerin kimsesi olmak adına çıktığım bu yolda “Komşusu açken kendisi tok olan bizden değildir” düsturu ile engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç komşularımı tespit ederek ilgili kurumlarla iletişim kurarak ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamak için muhtar adayıyım. Mahallemizin (aydınlanma, güvenlik, çöp muhafaza, altyapı ve otopark) sorunlarının sıkı takipçisi olarak, belediye ve diğer kamu kurumlarıyla birlikte çözüme kavuşturulmasını sağlamak için muhtar adayıyım. Seçildiğim takdirde mahallemizin ilk kadın muhtarı olarak cinsiyet ve yaş ayrımı gözetmeksizin komşularımın sesine ses katmak için muhtar adayıyım. Sosyal ve toplumsal sorumlulukları ilke edinmiş ve bu hususta mücadele etmiş bir kadın olarak şimdi de uzun yıllardır ikamet ettiğim ve esnaf olarak çalıştığım mahalleme hizmet etmek için muhtar adayıyım.” dedi.

“BİRLİKTE GELİŞTİRELİM, BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRELİM MEYDANKAPI MAHALLESİ HEPİMİZİN”

SİNOP’TA KABLO VE İNŞAAT MALZEMELERİ SATAN ŞÜPHELİLERE SUÇÜSTÜ SİNOP’TA KABLO VE İNŞAAT MALZEMELERİ SATAN ŞÜPHELİLERE SUÇÜSTÜ

İlimizin en eski ve tarihi dokusuna sahip olan mahallemizi geliştirmeye ve yeniliğe açık hale getirmeye talibim diyen Küçükkalyon açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Mahalleler şehirlerin farklı odalarıdır. Gelin kadın eli ve gözü ile daha yaşanabilir mahalle yaratalım. Nasıl ki evleri güvenle kadınlara teslim ediyorsak şehirlerimizin odalarını da bir kadına teslim edelim. Evdeki düzeni, temizliği birleştiriciliği muhtarlığımızla yerine getirelim. Gelin dertlerimizin dermanı, eksiklerimizin tamamlayıcısı, şikayetlerimizin çözümü olalım. Ben 31/03/1970 doğumlu olup lise mezunuyum.31 yıl önce gelin olarak geldiğim mahallemde 12 yıllık işletme sahibi olup esnaf olarak hizmet vermekteyim. Sinoplu İş İnsanları derneğinin kurucu üyesiyim. Evli ve 1 kız çocuğu annesiyim. Ben bu hizmet yarışında ipi göğüsleyerek ben değil biz anlayışı ile siz değerli komşularımı temsil ve hizmet etmek için desteklerinizi bekliyorum.”

Editör: Mustafa Usta