CHP Esenler Belediye Başkan Adayı Sinoplu İş İnsanı Hasan Dalkıran Esenler Meydanı'nda, iftar programı düzenledi. Ramazan Ayı'nın 'birleştirici', 'kapsayıcı' özelliğinin, dolu dolu yaşandığı İftar Programı'nda, Hasan Dalkıran, alanı dolduran binlerce kişiye, 'daha yaşanabilir bir Esenler için yapacağı icraatlarını da paylaştı.

'Asıl olan, bir olmak, birlik olmak, mübarek Ramazan Ayı'nda, bütün vatandaşlarımızla, kul hakkı yenmeyecek, kimsenin aç uyumayacağı, kreşlerin, halk meclislerinin açılacağı, oto park sorununu çözeceğime, özel eğitime ihtiyacı olan çocuklarımıza ve ailelerine koşulsuz destek vereceğime, kentsel dönüşümün hakkaniyetle gerçekleştireceğime 'söz veriyorum' diyerek, halkı selamlayan Hasan Dalkıran, tek tek projelerini paylaştı.

Dalkıran projelerini şu şekilde sıraladı. Ada bazlı kentsel dönüşüm planlaması, Yeni yapılacak otoparklar ile trafik ve otopark sorununun çözüme kavuşturulması, Halk marketlerinin açılması, Özel eğitime ihtiyaç duyan çocuklar için “Özel eğitim merkezlerinin” açılması, Halk meclisleri kurulması, Kültür sanat etkinliklerinin düzenlenmesi, Yeni spor alanları açılması, Aile sağlık merkezlerinin açılması, Her semtte bir çocuk yuvası açılması, Esenler-Atış Alanı-Giyimkent güzergahını birleştirecek tramvay hattı projesinin faaliyete geçirilmesi.

'Esenler'i Birlikte Kazanacağız', 'içinizden Biri olarak söz veriyorum' Esenler Belediyesi'nde Kul Hakkı Yemeyeceğim, Yenmesine İzin Vermeyeceğim, Benim Yüreğim Esenler için çarpıyor, Tam Yol İleri' diyerek vatandaşlara, kendi elleriyle, iftar menüsü servis eden Hasan Dalkıran'ın İftar Yemeği'nde izdiham yaşandı.

SİNOP ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELLERİ KIYASIYA YARIŞTILAR SİNOP ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELLERİ KIYASIYA YARIŞTILAR

Editör: Mustafa Usta