SİNOP’TA KABLO VE İNŞAAT MALZEMELERİ SATAN ŞÜPHELİLERE SUÇÜSTÜ SİNOP’TA KABLO VE İNŞAAT MALZEMELERİ SATAN ŞÜPHELİLERE SUÇÜSTÜ



AK Parti Sinop İl Başkanlığı iftar programı düzenledi.

Adabahçe Düğün Salonunda düzenlenen iftar programına Eski İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu ve partililer katıldı.

İftar öncesi konuşan Eski İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy; “Sinop artık değişime hazır. Değişimin adı 31 Mart yerel seçimlerinde inşallah Yakup Üçüncüoğlu olacak.” Dedi.

Ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu; “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Ramazan ayınız mübarek olsun. Şimdiye kadar hep birlikte arkadaşlarımız ve çevrimizle birlikte çok güzel bir şekilde çalıştık ve çalışıyoruz. Sinop’ta güzel bir heyecan var. Hep birlikte inşallah 31 Mart akşamı Sinop’u AK Belediyecilik ile birleştireceğiz ve belediyeyi Sinop’a kazandırmış olacağız. Şimdiye kadar yanımızda olan, gönüllü olan herkese çok teşekkür ediyorum. Tekrardan hepinizin Ramazan ayı mübarek olsun.” Diye konuştu.

Konuşmaların ardından ezanın okunmasıyla iftar programına geçildi. 

G J S8Po I W Y A Aj S NmG J S8Po P W Y A A7 Vv KG J S8Po M W E A A G93K83Ac878B C6F0 40Ac Bed0 C3Ffe49Db4E5


 

Editör: Mustafa Usta